Zorg op maat met een menselijk gelaat

Z-plus richt zich op het bieden van innovatieve diensten op afstand voor cliënten. Z-plus biedt oplossingen die zorgen voor een betere en meer efficiënte zorgverlening voor zorgverleners die in ziekenhuizen werken tot thuiszorgorganisaties die zorg bieden aan patiënten in hun eigen huizen.

Door middel van geavanceerde technologieën en innovatieve toepassingen, stelt Z-plus zorgverleners in staat om op afstand toezicht te houden op de gezondheid van hun patiënten, hen te ondersteunen bij het innemen van medicijnen en om snel in te grijpen bij noodgevallen. Dit alles met als doel om de kwaliteit van zorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

Voor wie?

Z-plus biedt innovatieve oplossingen voor zorg op afstand en is er voor verschillende organisaties en instanties die zich bezighouden met het leveren van zorg.

 

Op afstand, maar toch dicht bij elkaar

Bij Z-plus geloven we dat zorg op afstand niet betekent dat we ver verwijderd zijn van de mensen die we bedienen. Integendeel, we streven er altijd naar om zo dicht mogelijk bij onze cliënten te staan. We doen dit door middel van gediplomeerde medewerkers die niet alleen over de vereiste technische vaardigheden beschikken, maar ook over een empathische benadering van zorgverlening.

Onze zorgcentrale is bemand met goed opgeleide en ervaren medewerkers die begrijpen hoe belangrijk het is om de persoonlijke behoeften van onze cliënten te begrijpen. We zijn er trots op dat we onze cliënten kunnen voorzien van de zorg die ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben én op een manier die aansluit bij hun individuele behoeften.

Onze zorgcentrale is er om te helpen. We werken nauw samen met onze cliënten en zorgverleners om ervoor te zorgen dat de zorg die we bieden aansluit bij de individuele behoeften en verwachtingen van onze cliënten.

Nieuwsgierig naar enkele cases?

Lees meer op onze blogpagina.