Zorg op afstand, op maat en met een menselijk gelaat.

Z-Plus is een toonaangevende zorgcentrale die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige diensten voor alarmering, zorg op afstand, telemonitoring en telebegeleiding. Als B2B-service- en dienstverlener bieden we onze klanten een uitgebreid scala aan oplossingen om te helpen bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg op afstand.

Video afspelen

Missie & visie

Bij Z-Plus begrijpen we dat snelle interventie ter plaatse van cruciaal belang kan zijn voor het verlenen van effectieve zorg. Daarom bieden wij onze klanten een garantie op professionele interventie ter plaatse bij de patiënt. Dit betekent dat onze zorgprofessionals snel ter plaatse kunnen zijn om de patiënt de nodige zorg te bieden en eventuele problemen op te lossen.

Onze missie is om onze klanten te helpen hoogwaardige zorg op afstand te leveren die voldoet aan de behoeften van hun patiënten. Door onze geavanceerde technologie en ervaren zorgprofessionals kunnen we onze klanten helpen hun zorgverlening te verbeteren en de beste resultaten voor hun patiënten te bereiken.

Voor wie?

Iedereen die voor zijn cliënten innovatieve diensten zorg op afstand wil aanbieden zoals:

Door wie?

Z-plus is een coöperatieve van zorgverleners die zich richt op het bundelen van knowhow en menskracht om zo een hogere densiteit aan zorg te bieden en innovatie te kunnen volgen. Bij Z-plus werken verschillende organisaties samen, waaronder Thuishulp, Solidariteit voor het Gezin, Familiehulp, Mederi en Vulpia, evenals diverse beheerders van GAW’s en OCMW’s. Bij Z-plus zetten we ons in voor de best mogelijke zorg voor onze patiënten en cliënten.

2023

In nationale de pers

Naar aanleiding van het overlijden van mevrouw Chini, de patiënte met dementie die bijna een week vermist was, zien we een toename in het aantal aanvragen voor mobiele personenalarmen. In 2022 vonden we, dankzij een personenalarm met GPS, twee vermiste personen terug.

Het radionieuws van VRT pikte dit nieuws op. Julie Wyffels aan het woord: “Als men mensen niet meer terugvindt, kan de politie ons contacteren. en kunnen wij via het GPS signaal in het toestel kijken waar deze persoon zich bevindt.”

We hebben momenteel meer dan 18.500 klanten, waarvan er 1276 deze service gebruiken. Mensen die geïnteresseerd in een mobiel personenalarm kunnen contact opnemen met hun mutualiteit of ander zorgactoren, die rechtstreeks samenwerken met ons.

Nieuwsgierig naar enkele cases?

Lees meer op onze blogpagina.